Bell Schedules

Daily Schedule

First Period, 7:25-8:15 AM (50 minutes)

Second Period, 8:20-9:10 AM (50 minutes)

Third Period, 9:15-10:10 AM (55 minutes)

Period 4A and 4B, 10:15-12:15 (120 minutes)

Fifth Period, 12:20-1:10 (50 minutes)

Sixth Period, 1:15-2:10 (50 minutes)

Lunch Shifts

Shift A, 10:15-10:45

Shift B, 10:45-11:15

Shift C, 11:15-11:45

Shift D, 11:45-12:15

3 Hour Early Dismissal

First Period, 7:25-7:55 (30 minutes)

Second Period, 8:00-8:30 (30 minutes)

Third Period, 8:35-9:10 (35 minutes)

Brunch, 9:10-9:25 (15 minutes)

Period 4A/4B, 9:30-10:00 (30 minutes)

Fifth Period, 10:05-10:35 (30 minutes)

Sixth Period, 10:40–11:10 (30 minutes)

Midterm Exams (Dismissal 11:10)

Exam, 7:25 -9:05

Brunch, 9:05 – 9:25

Exam, 9:30 – 11:10

Raider Time Schedule

First Period, 7:25-8:10 (45 minutes)

Second Period, 8:15-9:00 (45 minutes)

Raider Time, 9:00-9:30 (30 minutes)

Third Period, 9:35-10:25 (45 minutes)

Period 4A and 4B, 10:30-12:30 (120 minutes)

Period 5, 12:35-1:20 (45 minutes)

Period 6, 1:25-2:10 (45 minutes)

Lunch Shifts

Shift A, 10:30-11:00

Shift B, 11:00-11:30

Shift C, 11:30-12:00

Shift D, 12:00-12:30

Two Hour Delayed Opening

First Period, 9:25-9:55 (30 minutes)

Second Period, 10:00-10:30 (30 minutes)

Third Period, 10:35-11:05 (30 minutes)

Period 4A and 4B, 11:10-1:10 (120 minutes)

Period 5, 1:15-1:40 (25 minutes)

Period 6, 1:45 – 2:10 (25 minutes)

Lunch Shifts

Shift A, 11:10-11:40

Shift B, 11:40-12:10

Shift C, 12:10-12:40

Shift D, 12:40-1:10